Кадър: Нова телевизияВ предаването Съдебен спор още нищят трагичната гибел

...
 Кадър: Нова телевизияВ предаването Съдебен спор още нищят трагичната гибел
Коментари Харесай

След убийството на дядо Стефан! Мъж се обадил на телефон 112, за да подаде сигнал по случая, но отговорът на операторката ще ви потресе!

 Кадър: Нова телевизия

В предаването " Съдебен спор " още нищят трагичната крах на участника в продукцията Стефан Янев. Мъжът бе погубен дни, откакто реши обществено да разкрие, че дърщеря му държи като пандизчии трите си дъщери. На 17 февруари съседка е била извънредно обезпокоена за възрастният мъж. Тя описа какъв брой шокиращи неща е чула от жилището му, съобщи Блиц: " Чух, че индивида стене, откакто ви даде изявление. Вратата на дома му беше заключена. Биеха го в коридора. Дъщеря му споделяше " Аз ще те убия. ".Чувах, че го удря с нещо ", показа тя. " Викнахме със съседката полиция.

Искаха да влязат, само че никой не им отвори. Стояха половин час, само че след това си отидоха, без да видят какво се случва в жилището ", сподели още тя. След дни Жоро Игнатов от предаването още веднъж е на място и вика полиция. Този път вратата бе разрушена от униформените, само че вътре не е открит никой. Млад мъж с будна гражданска съвест подава сигнал на 112. Антонио Иванов е видял Мария и фамилията й на 19 февруари в мола. " Отидох да си заплащам сметките там и видях дамата, мъжа и трите деца. Вече бях гледал предаването и се обадих на 112. От там ми споделиха, че това е предаване е с развлекателна цел и това не са действителни случаи. Тогава взех решение да се обадя на вашия телефон.



От продукцията ви ми споделиха, че се работи по случая и пожелаха детайлности ", разкри младежът. Нана бе извънредно възмутена от това, което е получил Иванов като отговор от оператора на телефона. Тя стартира да пита публиката в " Съдебен спор " дали им е смешно и развлекателно. Отговорът на хората обаче бе, че всичко към този момент е трагично. " Аз като жител, мисля, че и от кукления спектакъл да се обаждам, мисля, че щом звъня на 112, значи имам проблем ", съобщи Гладуиш. Тя дебело акцентира, че всяка една от показаните истории в предаването е безусловно действителна, действителна и достоверна.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР